neljapäev, märts 19

Reis Heidiga

Kuna mul nüüd laupäevad on vabad, siis tekkis idee Heidiga jälle kuskile päevakeseks Londonist välja minna. Seekord otsustasime Portsmouth'i kasuks. See on selline mereäärne väike linn, rongiga mingi 2 tunni kaugusel. Seal on nii mõnuuuus. Esiteks oli ülihea jälle merd näha. Mitte mere ääres elamine on endiselt nii imelik mulle lihtalt. Ja see meri on seal helesinine! Nagu ookean. Okei võibolla mitte nii selge, aga megailus ikkagi. Ja seal on nii rahulik ja vaikne ja puhas. Kõik elumajad on väga mereteemalised, kõikidel akendel on laevakesed. Käisime päris palju ringi. Kahjuks oli seal üpris tuuline, nii et väga palju ei saanud jalutust nautida, aga nägime piisavalt siiski.
Kuna seal on õhk nii värske, siis väsisime ikka päris korralikult ära. Kahjuks Heidi jäi tõbiseks täiega, nii et tagasiteel oli tal juba nii paha olla. Vaeseke. Ja samal ajal kui me seal unega võitlesime rongi peal, noored inimesed alles hakkasid laupäevaseks meluks valmistuma. Selline vanainimese tunne tekkis. Koju jõudes ei jaksanudki enam muud midagi ette võtta, läksin otsemaid voodisse ja uni oli nii hea!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Aasta lõpu värgid

Ragulil oli just 2 nädalat vaba, sest kooli vaheaeg oli ja ta töötab erakoolis, seal antakse lastele rohkem vaba aega. Otsustasime minu auto...