kolmapäev, oktoober 21

Saying someone is the best surgeon is like saying someone is the best cast member of The Hills

See oli see lahe lause, mis ununes, kuid Therese kirjutas selle üles. See oli The Scrub'sis, Dr. Cox ütles seda. Mul vahel avaneb võimalus veits telkut vaadata, aga seda umbes 10 minutiks. 

Eile oli draama esimene näidend "Time Murderer Please." Arvestades, kui lühikese ajaga see lavale jõudis, jumala hästi tehtud! Nauditav oli. Pärast seda tahtsime pitsat, aga no muidugi pärast kl 9 nad ei paku enam toitu meie baaris, nii et läksime kohe allakorrusele Rock Nightile. Iga teisipäevane keiss. Taaskord ägedad (kuid kummalised) inimesed. Väljas laulsid 2 noormeest, hevikad ofkoorss, mulle ja Laurale Bohemian Rhapsody algusest lõpuni. Kõva duett oli! Palju nalja sai. Taaskord juhtus nii, et pennigi õllele ei raisanud, kõik valasid kogu aeg juurde, see põhjustas selle, et hommikul oli raskem maast lahti saada.

Lubasin täna näidendi backstage'i appi minna, kuid jõudsin suht sel ajal linnast tagasi, kui ma juba seal pidanuks olema. Näljast nõrkemas ja bussisõidust käis pea ringi, mõtlesin et ei-lähen tuppa ja söön korralikult (minu mõistes tähendab see konservitoitu, nämnäm). Ja muidugi see ka, et Mihkel oli msnis!!! kui ma jõudsin, nii et jäi lubadus täitmata. Homme olen küll platsis. Nüüd premeerin end nussa saiaga, PARIM! Linnas käisime Theresega tatoveeringusalongis, ta lasi endale 2 tatoveeringut teha. Pahkluu kohale fööniksi, no ma ei või kui ilus see välja tuli! Ja see jäi lõpetamata, sest ta ei kannatanud seda tapvat valu.


Kogu selle tehtu ajal, poolteist tundi, oli tal täiega valus. Poolteist tundi oleks veel läinud varjutamise peale. Ta laseb selle novembris lõpetada.








Võeti ette tema teine, tehti aken puusa peale (Therese initsiaalidest tuleb kokku akna kuju, sellepärast). Lahe oli kõrvalt vaadata, see tüüp, Robert, oli ka lahe. Kutt oskab norra keeles vanduda üsna korralikult. Üldse see salong oli äge. Rääkisin Theresele, kuidas ma esimest korda nägin Miami Ink sarja, mille peale umbes veerand tundi guugeldasin elu eest, et leida, kus see MIAMI ink asub. Endalegi tundus, et kas ma saan tõesti nii napakas olla? A ma nii lasen ka deffo mingil hetkel, kunagi endale miskit teha. Ja midagi kindlasti ka Miami Ink'is. Enne ühikast lahkumist, mingil põhjusel jäin porteritega juttu rääkima, tatoveeringutest. Lihtsalt viisakas küsimus ühele "Sulle nad siis ei meeldi või?" mille peale kostis ta ".....well..." vaatas kaugusesse, pani jala üle põlve ning see tähendas seda, et see vestlus veel nii pea ei lõppe. Lõpuks tulid nad mõttele, et ma toon tatoveeringute kataloogi ja nemad saavad mulle tatoveeringu valida. Pole just parim ega ahvatlevaim diil. Ja nad rääkisid, kuidas 4 aastat tagasi keegi lasi meie ühika nime, Murray Hall, käele tatoveerida (nagu MIKS???) ja see oli valesti kirjutatud, god bless those people!

Juhhhhei, tegime Kariniga plaani, et ta tuleb Stirlingusse elama mingi nädalaks ja siis ta kohapeal otsib endale muu koha. Kuskil läheduses väikses kandis. (Siin kohal, unusta see koht Falkirk ära, mis ma soovitasin. See tatoveerija on sealt pärit ning tegi selle koha täiesti maatasa!! Ütles, et see et sa oma õele soovitasid SELLIST linna-sa vist ei salli oma õde väga?) Niisiis, ühesõnaga, täna käisin linna peal siis selle pilguga ka ringi, et kes kuskil mingit pinda pakub. Nii äge oleks, kui ta siia koliks natukeseks!! Ja veel ägedam, kui ma saaks ise ka näiteks kuhugi korterisse kolida. Samas eales ei jõuaks kooli siis. 

Kõikjal on hällouiini kaunistused ja isegi meeldib. Kift on väiksesse poodi sisse astuda, ägedad dekoratsioonid kõikjal. Ja ma saan aru, et Halloween tõesti kohe-kohe tuleb, kuid samas on kõikjal juba jõulutilbendised ka müügil!! Selleni ju vähe aega või mis? Teisest küljest jällegi esimest korda elus ootan jõule. See aasta ma kavatsen jõuludega meeltmööda olla.

Tuli mõte vaheajal couchsurfida Glasgowsse. Päevaga ma ei jaksaks seda linna läbi joosta. Tahaks rahulikult võtta ja näha ja olla. See oleks äge. Aga nagu alati, on asi ikka ja jälle raha taga. Laenu ootan ikka nagu midagi, mis minuni kunagi ei jõua. Eks näis, ja kellegi peaks ühes kutsuma. Anyone?

Eile nägin ägedaid kalendreid kuumade kuulsustega! Tahtsin kõike endale soetada. Ja ühe naela poes käisime. Ma tean, kust ma teile jõulukingid ostan! haha

Ja muidugi naeris bussijuht mu üle, ja noh ülejäänud buss ka. Hakkasin maha minema, vaatasin üle õla, et Cheers! öelda, kuid põrkasin vastu avanevat ust, veits feil. Samamoodi Edinburghis, kui üks autojuht võttis vist väga ruttu vastu otsuse väga äkiliselt parkida. Hüppasin umbes 3 meetrit tahapoole (kuigi ma olin väga ohutult kõnniteel) ning karjatasin, mees autos pidi naerukrambid saama.

Nüüd aga auhfiidezeen

1 kommentaar:

  1. Ehh, ma vaatasin ka seda Scrubs'i osa! Ja mulle jäi samuti see lause mõtteisse(, aga pigem seepärast, et mis kuradi asi on the Hill??).
    Kusjuures, Halloween, see on see asi, mida meil Eestis ei ole ja just sellepärast ma tahan juba teist aastat seda siin tähistada (eelmine aasta läks see veidi imelikult), aga kahjuks olen tööl. Aga ma mõtlen ehk midagi välja. :)
    Ja tegelikult mul võiks su msn olla.

    VastaKustuta

Aasta lõpu värgid

Ragulil oli just 2 nädalat vaba, sest kooli vaheaeg oli ja ta töötab erakoolis, seal antakse lastele rohkem vaba aega. Otsustasime minu auto...