esmaspäev, oktoober 12

Škotimaa (Karini moodi)

2 tuttavat inglast (varasemast ajast) on küsinud mult samamoodi - How's life in bonny Scotland? Bonny on ta tõesti. Samas ma vist ei suuda eales neile selgeks teha, miks just Šotimaa, sest noh...nad ju siiski inglased. Gaz hakkas taaskord inglaste võitmatust tõestama, ütles, et neil ikka miskit viikinglikkust on. Ja hakkas jälle pihta sarvedega kiivri jutt. Ta ei kuula mind, kui ütlen, et viikingitel neid küll polnud, tema aga väidab vastupidist.

Seda sellise pildi näitel

Ja nimetab veel mind viikingeksperdiks.





Täna leidsin allkorusel enda eest porteri, keda polegi varem kohanud. Mul juba kergelt siiber, pean alati sama juttu rääkima-kas ma saaks oma postkasti vaadata mul pole võtit sest K võtmed said otsa sest mu perekonnanimi hakkab Kga ma ei hakka täisnime ütlema sellest pole kasu ei teised ei hoia seda võtit seal sahtlis see ripub näe seal! Ja selle peale ütlevad nad-issand kui veider olen 14 aastat siin töötanud ja K pole kunagi otsa saanud M on tavaliselt see populaarne noh Mac'iga algavad perekonnanimed on äärmiselt levinud. Jea, andke võti, ma tahan näha, kas emme pakk on tulnud! Aga ei, siiski ka mitte pärast 2 ja poole nädalast ootamist. Ma tahan oma šokolaaaaadi! Siis nägi ta, et on tulnud kiri pangast, adresseeritud mulle. Selle peale hakkas ta hõiskama, et seal on kindlasti kirjas, et ma sain £10,000 ja ostku ma endale nii palju kingi kuis süda ihkab. Oleks see vaid nii. Mingi mõttetu booklet, et šoti pangas mingid tingmused muutuvad. Ma oleks eluga jumala rahul, kui ma vaid oma pangakaardi kätte saaks. Pole todagi veel tulnud.                                                                                                             

Vahepeal sain pihta tõsiasjale, et igaks ajalootunniks peab end ettevalmistama täitsa päris raamatuid lugedes. Ma nägin küll kunagi kuskil lõputut raamatute nimekirju, mida lugema peab. Mõtlesin, et ei suuda ealeski igaks nädalaks 7 raamatut läbi lapata, nüüd selgus, et iga teose järgi on ära toodud, millised 2 peatükki peaks raamatust lugema. Noh, elu läks kohe kergemaks ju!

Saadan õhtut mööda Smilersit kuulates, vahepeal eksis mu listi ära ka Mr. Happyman, a selle vea ma parandasin

2 kommentaari:

Aasta lõpu värgid

Ragulil oli just 2 nädalat vaba, sest kooli vaheaeg oli ja ta töötab erakoolis, seal antakse lastele rohkem vaba aega. Otsustasime minu auto...