neljapäev, märts 31

Lihtsalt üks hea neljapäev

Ilma poolest polnud paljutõotav, aga võta näpust. Pöördus väga ilusaks ja päikseliseks teine. Tuul puhub meil muidugi läbi maja aga noh.
Hommikul sain lõpuks piletid ära ostetud, lähen Minnile külla aprilli lõpus, et ka inglismaad näha, mis poleks London. Siis nägin Mihkli cv kallal vaeva. Ta leidis mingi töökuulutuse Loch Lomondis, seal küll töötaks suvel, üliilus paik.
Kl 4 saime kokku Fine'i ja Siljega uues kohvikus Stirlingus. Kuna see on nii üüratu jalavaeva kaugusel, siis keegi eriti sinna ei kipu, ainult pea laiali otsas turistid, kes lossi üritavad leida, ma pakun. Omanik on mingi araablane. Meile pakuti tasuta pannkooki, et me teinekord ikka teaks kuhu minna, kui maitsva pannkoogi isu tuleb. Ja siis see nägus omanik hakkas meiega rääkima, ütles, et peale kella 5 saame sinna minna oma veiniga ja kui võtame süüa, mis on seal üli hea hinnaga, siis oma vein on ok. Alko litsents on kõigest 3000 naela...Nii et tal veits odavam lubada inimesi oma jookidega sisse. Selle me võtame ühel õhtul ette kindlasti.
Väljas on nii valge, selline tunne et kogu päev alles ees veel, lõpuks on tühja kõhu tunne ja peaks süüa tegema, ja siis poodi minema, et mul ka homme ja kogu ülejäänud nädal midagi süüa oleks. Nüüd otsin asju oma megakodulehe jaoks

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Aasta lõpu värgid

Ragulil oli just 2 nädalat vaba, sest kooli vaheaeg oli ja ta töötab erakoolis, seal antakse lastele rohkem vaba aega. Otsustasime minu auto...