reede, oktoober 14

neljapäevasel päeval, oli piret lõpuks ometi sellel päeval nädalal kodus ja...küpsetas! Õigemini tegin vaffleid reedeseks Culture cafe'ks. Esialgu oli mul piisavalt enesekindlust teha täpselt sama tainas, mis pannkookidele ning peale kahte vaffel-pannkooki pidin ma siiski kuskilt õige retsepti välja otsima. Juba esimese käigus suutsin ma visplit kõikjale lennutada, nii et ma olin pealaest jalatallani taignatriipudega kaetud, mis oli kenasti viimistletud ohtra jahu ja pärmihaisuga. Ma jätsin teise taigna pannkookide jaoks ning ei suutnud isegi kilet sinna peale panna. pärast neljandat katset ma loobusin.

jõin selle käigus ka väikse veini
Culture cafe oli edukas suht palju inimesi tuli kohale. Peale seda oli veel küllalt aega Laura soolaleivale jõuda. Läksime bussi peale ning äärepealt oleks keset bridge of allanit lõksu jääma, sest mingi jobu parkis oma auto keset teed. Siis tõusis püsti üks noormees, kes esiteks nägi välja nagu tal oleksid mingid narko jääknähud ja teiseks nagu ta iga päev astuks bussist maha ja kutsuks liikluses korda jalule. Igaljuhul midagi ta seal läks ütlema ja bussis kõik plaksutasid ja olid rõõmsad ning me saime koju. Kodus vaatasin ma Transporter 2, sest Jason on lihtsalt nii äge suurte musklitega kakleja ning juhuse tõttu on ta korduvalt tapluse käigus topless...Sellest filmist mulle ei piisanud ning hakkasin ka kolmandat osa vaatama, kui jäin jumala magama. Silje ajas mu mingi hetk üles ja loivasin Laura juurde. Mõtlesin, et olen nii uimps ja ei viitsi palju juua, kuid nagu ikka see ei õnnestunud. Ülitore oli ja sai bondida osadega, keda ma tean, aga sõpsi pole veel löönud. Hahah Julie ütles, et ma olen ta uus lemmik purjus inimene, ma ei tea mis see nii pilkuhaarav oli..





Lõpuks läksin Heidi ja Jimmy'ga Duski, õõõõõõõõh. Teised jäid Laura juurde ja ikka jõid samal ajal, kui ma Duskis ainsatki jooki ei joonud! ja aina tantsisin.
Magasin 12 tundi ja kella vaadates selgub, et ma aint pool tundi ärkvel olnud, tundub küll nagu ma oleks siin köögis tühja passinud juba poolteist tundi. Okei, päev vajab elamist, nii palju, kui seda järgi on..ja õppima pean ka. Nii lihtne, ainult mõtle mingeid asju välja ja kirjuta käsikirja :)))))))))))))))))

Ja pilte joobes inimestest, kes iga jumala öö meie maja läheduses tuiavad.
Huumor, inimesed poseerimas hotelli plakatiga
Glamuur, neiu lebamas seal oma 5 minutit keset asfaltit ning temale lähenevad sõbrad. Üks nendest filmib oma puhkavat sõbrannat

aa ja ma nägin, kuidas lindude parved erinevates suundades lõunapoole lendasid, üsna naljakas oli. Nädala feil-Läksin Karita õega poodi, kavatsesin kaardiga maksta, a kassiir oli nii uimane, et ma muutusin ka uimpsiks seal. Pin koodi sisestades ma eriti pingsalt kopeerisin numbreid sellelt hinnatahvlilt. sisestasin selle summa mida maksma piin ning ei mõistnud, mis valesti läks..ja kui ma aru sain, siis ma naersin üle Tesco ja läksin näost üleni punaseks. Ma olen ikka nii tobu

3 kommentaari:

  1. nii hea postitus, mitu korda sai naerdud ja tekkis isu sulle külla tulla

    VastaKustuta
  2. Appi, ma tegin sama pin-koodi nalja Bootsis eelmine nädal!! Nii tore lugeda, et ma pole ainukene jupats, kes midagi sellist teeb!

    VastaKustuta
  3. HAHAH Elooo-mul ka hea meel kuulda, et selliseid veel leidub! :D

    Minnnni sa pead külla tulema!

    VastaKustuta

Aasta lõpu värgid

Ragulil oli just 2 nädalat vaba, sest kooli vaheaeg oli ja ta töötab erakoolis, seal antakse lastele rohkem vaba aega. Otsustasime minu auto...