esmaspäev, juuli 20

camp ja grill

Kuna Ragul sai ka eelmise neljapäeva ja ka reede vabaks, siis otsustasime telkima minna. Ta hankis minu jaoks ka ratta, nii et need võttis ta ka kaasa. Läksime ühte telkimisalasse Eppingusse, Debden nimelisse kohta. Seal on nii ilus! Ja see on central line'i peal viimases peatuses, aga elusees ei ütleks, et see koht kuskil üks maailma pealinnades asub! Kohale jõudes panime telgi üles, ning sibasime poodi toidu järgi. Hiljem snäkitasime, mille järel tegime ratastega väikse tiiru, mõnus oli metsavahel tuulata, lõpuks tegime lõkke ning Ragul kokkas.
Ma polnud lõket ei te kui kaua näinud ja üldse midagi sellist vist Eestis olemisest saati teinud. Nii heaaaa oli! Kirjutasime üles, et mida järgmine kord veel kaasa võiks võtta, et parem elamus oleks, nii et oleme valmis sitaks veel telkima! A suht mugavustega, sest nagu näha, siis autoga saab platsile kergelt ligi ning Ragul'il on igast oskused ja värgendused, et luksuslikumalt looduses aega veeta.
Laupäeval oli meie juures väike grill, mis oli ühtlasi ka Laura ärasaatmispidu. Ta sai Itaalias tööd, nii et kolmapäeval juba läheb ära. Nii kurb..Igal juhul pidu oli igati tore. Meie nii öelda grillimine tähendas seda, et meil olid mõned ühekordsed grillid. Keegi oli kaasa võtnud ka koti süsi, ja in no time Nalita istutas koos Kariniga Alice'i taimi ümber, et me saaks lillepotis ka grillida. okei.
Ben ja Ragul pingelist vestlust maha pidamas erinevatest pähklitest
Inimesed uudistamas samal ajal kui Karin ja Nalita toiduga mässasid
Muidugi nii pea, kui me grillid süütasime hakkas sadama, aga vähemalt tuli vikerkaar, nii et pole head ilma halvata
Täna õhtul väike tsill Nalita juures, et viimast korda veel Laurat näha ning ühtlasi laseme Nalital juukseid lõigata. Jessss.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Aasta lõpu värgid

Ragulil oli just 2 nädalat vaba, sest kooli vaheaeg oli ja ta töötab erakoolis, seal antakse lastele rohkem vaba aega. Otsustasime minu auto...